Envisa rykten gör gällande att högeryttern Wayne Routledge är så gott som klar för Tottenham. Detta bekräftas även av Crystal Palace's ordförande Simon Jordan. Spurs ska även ha gjort förfrågningar gällande skyttekungen Andrew Johnson.

Att både Wayne Routledge och Andrew Johnson var de klart lysande stjärnorna i årets upplaga av Crystal Palace vet de flesta. Båda två är i sommar ett jagat villebråd för många av klubbarna i Premier League.

Spurs behöver som bekant förstärka högerkanten på mittfältet i och med försäljningen av Simon Davies till Everton. De hetaste kandidaterna som nämnts under en längre period har varit Shaun Wright-Phillips, Christian Wilhelmsson och Wayne Routledge. Nu verkar det som om Spurs är på väg att värva 20-årige engelsmannen Routledge. Inget är dock påskrivet, men enligt många källor verkar Spurs och Routledge själv vara överens om de personliga villkoren.

Även hans lagkamrat Andrew Johnson uppvaktas av Spurs. Där kan en affär bli svårare att komma överens om. Palace´s ordförande Simon Jordan verkar obeveklig i frågan om att släppa iväg sin diamant. Framtiden får utvisa vad som komma skall i detta fallet.

Mikael Nilsson