Efter fiaskot i Ligacupen mot Grimsby är det ikväll dags för Tottenham att revanschera sig. För moståndet står Fulham och spelplatsen är White Hart Lane.

Totteham har inte vunnit sedan de två inledande segrarna i augusti, och under de fyra senaste Premier League-matcherna bara lyckats göra ett enda mål. Det målet gjordes av Robbie Keane mot Aston Villa.

Emellertid bör man inte dra allt för stora växlar av denna "måltorka" då en oerhört viktiga anfallaren Mido varit avstängd. Tillsammans med Jermain Defoe visade Mido att Tottenham kan komma ha ett mycket bra och samspelt anfallspar denna säsong. Till kvällens match är Midos avstängning över och med största sannolikhet går han direkt in i laget. Om det sedan är Keane eller Defoe han spelar på topp med vet bara Martin Jol…

Bortsett från Midos comeback är det mest negativt på avstängnings- och skadefronten för Tottenham. Michael Carrick, Wayne Routledge, Noe Pamarot och Anthony Gardner missar matchen, medan Edgar Davids, Teemu Tainio och Michael Dawson är tveksamma. Med den tur Tottenham har haft de senaste åren skulle det inte förvåna mig om samtliga tre tvingas tacka nej. Utöver dessa skador finns det frågetecken för vissa spelares form. Ingen av Paul Stalteri, Michael Brown och Jermaine Jenas har känts speciellt lyckad så här i säsongsupptakten.

Kort sagt har Jol en hel del att fundera över.

Motståndarna Fulham har inlett ligan med en seger, två oavgjorda och tre förluster, vilket inte känns speciellt förvånande. Sett till truppen så lär Fulham bli ett lag på den undre halvan denna säsong.

Till kvällens drabbning har Fulham ett i princip skadefritt lag. Papa Boupa Diop, Niclas Jensen och Tony Warner är tillbaka efter småskador, och lär starta. Dessutom finns anfallarna Tomasz Radzinski och Brian McBride att tillgå efter att ha vilats i Ligacupmatchen mot Lincoln.

Troliga laguppställningar (med stor reservation):

Tottenham (4-4-2)

Paul Robinson

Paul Stalteri – Ledley King – Noureddine Naybet – Young-Pyo Lee

Aaron Lennon – Jermaine Jenas – Michael Brown – Andy Reid

Jermain Defoe – Mido

Fulham (4-4-2)

Tony Warner

Moritz Volz – Zat Knight – Carlos Bocanegra – Niclas Jensen

Steed Malbranque – Claus Jensen – Papa Boupa Diop – Luis Boa Morte

Brian McBride – Tomasz Radzinski