Michael Brown kommer inte att behöva åka med resten av Spurs efter matchen mot Fulham i afton. Craven Cottage kommer nämligen att vara hans nya hem framöver.

Chris Coleman har varit ute efter Browns signatur ett tag och i och med att Spurs idag värvade Hossam Ghaly från Feyenoord, har nu Jol godkänt transfern. Michael Brown är en av de spelare i Spurs som har tillhört klubben längst, och det är inte dåligt med tanke på att han värvades av David Pleat för ganska exakt två år sedan. Efter 64 matcher i Spurströjan är nu äventyret slut för den hårt arbetande mittfältaren och han kommer i framtiden att få harva i Premier League´s, för Brown välbekanta, mittenträsk i Fulhams vita tröja.
Även om Brown oomtvistligen inte är den största talangen i England har han alltid gett sitt absolut bästa för klubben och vi tackar honom för den tid som varit. När han kom i januari 2004 var han precis det stål som behövdes på ett annat ganska vekt mittfält och han har gjort precis det man har kunnat förvänta sig av honom därefter.

Tack Michael och lycka till i Fulham.

Med allra största säkerhet hinner inte alla papper bli klara för Michael att få delta i kvällens match. Och kanske är det lika bra för alla inblandade.