Efter att Spurs reservlag vunnit gårdagens match mot West Ham befinner sig de nu tio poäng före tvåan, med endast sex matcher kvar att spela.

Johnnie "Bäst i reservlaget – sämst i A-laget" Jackson, såg till att säkra vinsten med ett, enligt rapporter, mål värdigt att vinna vilken match som helst. JJ plockade upp bollen på mittplan och avancerade mot West Hams mål innan han, från cirka 20 meters håll, retfullt chippade bollen över Walker i West Ham-buren.

I och med att närmsta rivalen, både tabellmässigt och känslomässigt, Arsenal förlorade sin match mot Fulham, så sitter Spurs med ett tio poängs stort försprång i toppen av tabellen. Arsenal har dock en match mindre spelad.

Fortsätter Spurs på den inslagna vägen finns det all anledning att se fram emot vinst i Reserves League South.
Ytterligare anledning till att glädjas igår var att Dean Marney gjorde comeback efter att ha varit borta med en hälskada sedan oktober.

I avsaknad på anfallare (skyttekung Barnard är fortfarande skadad) valde Clive Allen att spela 4-5-1 med Andrew Barcham som ensam anfallare och fick åter beröm för sin insats.
De A-lagsmeriterade spelarna som deltog igår var Radek Cerny, Calum Davenport, Tom Huddlestone och Goran Bunjevcevic. Förutom dessa enstaka A-lagsspelare består reservlaget, match efter match, till mesta delen av första- och andraårselver i Spurs Academy.

Så, förutom att Spurs A-lag är det yngsta i Premier League, finns det all anledning att se med positiva ögon på återväxten i Spurs.