I matchen mot Aston Villa kunde inte King och Gardner delta. I samma match blev Davenport utvisad och Dawson skadad.

Det är inget nytt att Tottenham har problem med skador. Men just nu är det nästan otroligt att de fyra första mittbackarna man har är skadade.

King stod över eftersom han fortfarande hade känningar i sitt knä. Gardner var inte heller han helt återställd till matchen. Istället startade Dawson med sin lättare hjärnskakning och Davenport. Den sistnämnde blev skadad redan i början av matchen då han fick en smäll så att han bröt näsan. Men han fortsatte spela så länge han kunde – för sen fick han rött kort.

Dawson blev utbytt efter att Jol valt att inte riskera hans hjärnskakning. Dawson fick några smällar och de valde att vara på den säkra sidan. I matchen fick Chimbonda spela mittback istället för Dawson som byttes ut först. Sen när Davenport blev utvisad fick Zokora agera mittback.

Inför nästa match hoppas man nu på att King kommer att spela, även att Gardner hinner bli spelklar. Hur som helst så kommer samtliga av backarna att testas inför matchen mot Besiktas för att se vilka som kan delta och inte. Skulle inte förvåna mig om ingen hinner bli spelklar. Det onda ligger tydligen fortfarande över oss.

Även Ghaly blev skadad under matchen och var tvungen att byta. Han skadade sig så pass att han kommer missa matchen på torsdag i UEFA-cupen. Ersättaren till Ghaly under matchen var ingen annan än den snabbe Lennon som gjorde comeback.