Erik Lamela sliter sig loss på högerkanten, han viker av inåt och tar sig förbi Burnley-försvararen George Boyd för att snabbt avlossa ett skott med vänsterfot, bollen går i en vacker bana tvärs över straffområdet och bort i det vänstra hörnet. Ett otroligt elegant mål av argentinaren som innebar tre poäng och en 2-1 vinst.

Jag ville tro att detta var det senaste mötet med Burnley på White Hart Lane – Det är dock inte, det senaste mötet med Burnley på White Hart Lane skedde i FA-cupen, 2014. Du minns det säkert. Tottenham hamnade i underläge direkt, första matchen spelades på Turf Moor och slutade 1-1 och returmatchen i London inleddes med två snabba mål av Burnley. Pochettinos startelva såg ut att bli besegrad men mål av Danny Rose, Paulinho, Vlad Chiriches och Étienne Capoue innebar att Tottenham vann med 4-2 till slut.

Hur oroliga skall vi dock vara i dag när Burnley åter igen besöker The Lane? Burnley skall absolut inte underskattas. Likt Tottenham så ser Burnleys klubbledning sin klubb som ett projekt. Man letar inte den snabba vägen till nästa mål, man arbetar konstruktivt och långsiktigt, även fast det blev en något oplanerad nedflyttning så slog man sig tillbaks in i Premier League direkt utan att hamna kvar i Championship.

Burnley har en något stabil grund ovanför nedflyttningsstrecket men man är i behov av poäng i den klungan av lag som ligger i samma position. Swansea, Hull, Sunderland, Leicester, Middlesbrough och West Ham bland annat. Bör Burnley överleva denna säsong? Ja, på pappret bör Burnley överleva – Men, det beror även lite på hur lagen runt i kring där hanterar resten av säsongen.

Men – Tottenham då? Jo, vi skall inte klaga – Två tuffa förluster mot Manchester United och Chelsea men man har också säkrat tre bekväma vinster mot CSKA Moskva, Swansea och Hull med marginal i samtliga matcher. Samtidigt har Pochettino lekt lite med spelformatet och använde senast mot Hull en trebackslinje där Walker och Rose nästan agerade yttermittfältare.

Vad kan vi vänta oss för match? Ett något tuffare motstånd lär vänta än det vi såg av Hull i onsdags. Där Hulls trupp nästan hela säsongen haft utmaningar av olika dess slag så har Burnley fortsatt sin resa relativt tryggt tillsammans med Sean Dyche vid rodret.

Startelvan bör vara stark då man efter denna match har 10 dagar till nästa match – En välförtjänt julpaus. Frågetecken i truppen är Vincent Janssen och Moussa Dembele, båda kan vara tillgängliga för spel men beslut tar Pochettino samma dag som matchen. Erik Lamela inte åter ännu men kan kanske vara åter i slutet av december.

Lloris

Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose

Dier, Wanyama 

Alli, Eriksen, Son

Kane

Vad kan vi förvänta oss för slutresultat? Det bör bli full fart från Spurs och jag kan inte tänka mig att Burnley står emot den offensiv vi såg mot Hull. Ytterligare en 3-0 seger? Ja, jag vill tro något liknande förhoppningsvis.

COME ON YOU SPURS!