Lördag 28 september är alla varmt välkomna till Tottenhamgolfen på Bryngfjorden Golf i Karlstad!
Sommaren har varit hektisk och inläggen lite färre än de borde och nu kör vi …
Du som kommer får en kanonupplevelse (vi hoppas vädret bidrar)!
Banan är i toppskick med grymma greener. Vi håller på (treårigt projekt) med dränering av samtliga fairways och del av ruff och det har gett goda resultat redan.
Dessutom utvecklar vi banan och anläggningen i ett omfattande 72-punkters program (2023-2025) där vi kommit halvvägs vilket bland annat resulterat i tolv Top-Tracers på rangen, asfalterad infartsväg, ett antal nya tees och förbättringar på fairways och avrinningsytor mm mm.
Kort sagt en anläggning som lutar sig framåt och jobbar på att utvecklas och bli lite bättre för varje säsong – lite som THFC.
Klubbhus med restaurang är helt nyrenoverat (bara för Tottenhamgolfen så klart!) och restaurangen omfattar ca 70-100 sittplatser (beroende på möblering och behov) med en maffig 85-tums TV där vi kan se på fotboll …
Som ju tyvärr är inplanerad till söndagen – vi är dock ett gäng (arrangörer med flera) som bestämt oss för att spela ännu ett varv på söndagen och gjort upp med krögaren som serverar Spursburgare och håller öppet så vi kan se fotbollen på söndag istället – haka på vetja! Platser finns!
Fredag finns det inbokat tider för inspelsvarv och även då är Janne (krögaren) inställd på kvällsöppet med mat och dryck.
Mer specifik info med tider och planering för hela helgen kommer i nästa inlägg – idag eller imorgon!
Vi som planerar och arrangerar ser fram mot det här med stor entusiasm och glädje!
Sen är det grymt kul att såväl Bergvall som Kulusevski ser ut att imponera under försäsong …
COYS!
Och ses i Karlstad 27-29 september!
//Per
070-397 44 22 (kan vara lite svår att få tag i live så skicka ett mess om jag inte svarar!)
per@bryngfjorden.com
Bilden tagen av en av våra medlemmar en tidig morgon i förra veckan – snett ner till vänster ligger klubbhuset och vyn är från greenen på ettan.
 
Av: Per Bjergestam.