Med 7 dagar till nästa Tottenham-match så kör vi en lättare titt på vad som sägs i både i media, social media med mer om Spurs och eventuella rekryteringar och försäljningar som kan ske.

Jamie Vardy, Leicester

Det dröjde några omgångar sen hade han gjort 10 mål och kallades för den nye Harry Kane, tätt därefter blev han kopplad som en potentiell värvning till Spurs i Januari enligt brittisk media. Sannolikt? Inte direkt. Vardy verkar trivas utmärkt både på plan och utanför. Prislappen lär likt Berahinos saltas enormt vid en frågor om eventuellt försäljning.

Thorgan Hazard, Borussia Mönchengladbach 

Den offensiva mittfältaren lämnade Chelsea i våras för 8 miljoner £. Chelsea sägs ha en klausul som gör att de kan köpa honom åter men Tottenhams sägs ändå vara intresserade. 22 år gammal och potentialen finns där. Men, det har inte blivit alldeles för många mål för honom i Bundesliga ännu. Ett mål förra säsongen och just nu sex framträdanden utan mål.

Laurent Depoitre, Gent 

Den snart 27 år gamla belgiska anfallaren har år av erfarenhet från den belgiska ligan. I Gent har han i skrivande stund gjort 47 framträdanden och 19 mål. Nyligen fick han chansen i det belgiska landslaget mot Andorra, en match, ett mål. Rutin och mål finns där, frågan är dock – Är han ett bra komplement till Spurs nuvarande trupp?

Saido Berahino, West Bromwich

Kommer han i Januari? Tveksamt känns det spontant. Pulis lär inte böja sig för Spurs och WBA vann sommarens duell, även om den hade en bitter eftersmak för både Spurs, WBA och Berahino själv. Hur som helst vore det ett fantastiskt tillskott i Spurs. Ung, rutinerad, målfarlig och god erfarenhet i Premier League. Kostnaden är dock ett stort frågetecken.

Leroy Sané, Schalke 04

Han gjorde en fantastisk insats borta mot Real Madrid i Champions League förra säsongen. Därefter kom Tottenham och visade intresse. Nu sägs både Arsenal och Liverpool även vara intresserade. Framför allt Liverpool sägs vara på jakt efter den unge Schalke-spelaren efter att Klopp anslutit till Anfield. Otroligt ung och talangfull offensiv mittfältare. Denna säsong har det redan blivit 13 framträdanden och 4 mål.

Ayoze Perez, Newcastle 

Han flög under radarn bra länge i Newcastle men har blivit ett återkommande inslag i deras startelva under en väldigt lång period nu. Gjorde mål senast mot både Chelsea och även Norwich. 22 år gammal med en klar spansk teknik i sitt spel. Passar delvis Pochettino-mallen men den där målfarliga skärpan känns inte tillräckligt farlig.

Sandro Ramirez, Barcelona 

20 år gammal, Spanjor, för tillfället i Barcelona. Striker. Klart man blir intresserad. Flera brittiska tidningar rapporterade att Tottenham visat intresse i den unge anfallaren för några veckor sedan. Ramirez spenderade 2009 – 2013 i Barcelonas akademi för att sedan avancera till Barcelona B där det blev 61 framträdanden mellan 2013 – 2015, tillsammans med 15 mål. Från 2014 och framåt har han gjort 10 framträdanden och två mål i Barcelonas A-lag. I det spanska landslaget har han varit verksam sedan 2011 i U16 och därefter fortsatt vidare hela vägen till U21 med ett målrikt facit. Sannolik värvning? Tveksamt, men väldigt intressant spelare.

Victor Wanyama, Southampton

Det verkade så nära en övergång under sommaren. Kanske var det Toby Alderweireld-soppan som satte stopp för affären. Pochettino kan honom sedan tidigare och hans känns väldigt uppskattad i Saints. Dock, efter Diers framgångssaga som defensiv mittfältare känns behovet tveksamt. Fortsatta skador på Mason och Bentaleb kan öka behovet.

Rawhide