Landslagsuppehåll och vi passar då på att ta en titt på vad som sägs i media om eventuella transfers som kan ske till och från Tottenham.

Mousa Dembele, Fulham – Den unge anfallaren i Fulham med exakt samma för- och efternamn som Tottenhams belgiska mittfältare sägs dra till sig uppmärksamhet från den liljevita klubben. Den yngre Dembele har visat formen förra säsongen i omgångar och inlett denna säsong med flera starka insatser. 16 framträdanden och 8 mål. Sannolikt? Varför inte. Tottenham jagade Stuttgarts unga anfallare Timo Werner i somras. En ung anfallare att kunna forma känns mer sannolikt än att Tottenham jagar en färdig produkt. Där passar Dembele in väl. Har även representerat Frankrikes U-landslag från U16 till U20.

Timo Werner, Stuttgart – När vi ändå nämnt hans namn så kan vi lika gärna göra en närmare titt. Werner har samma ålder som Dembele, endast 19 år och redan en återkommande spelare i Stuttgarts startelva. Förra säsongen blev det 19 framträdanden och 3 mål. Samtidigt har han representerat Tyskland på samtliga nivåer i deras U-landslag (U15 – U21) och gjort ett antal mål.

Sofiane Boufal, Lille – En ung offensiv mittfältare i franska Ligue 1 som just nu gjort 20 framträdanden och totalt fem mål denna säsong än så länge. Känd för sina dribblingar och tekniska förmåga. Lille kämpar i botten av serien men Boufal är ett utropstecken att notera i deras lag. Lille sägs dock inte vilja släppa honom förrän nästa sommar men bekräftar att intresse från andra klubbar utomlands finns. Tottenham sägs vara en av dessa klubbar och många anser att det vore en bra flytt för så väl spelaren själv men även för Tottenham.

Anton Kresic, Atalanta – En kroatisk mittback som just nu är i Serie A. Arsenal och Tottenham sägs ha visat intresse tidigare i år men då förlängde kroaten med Atalanta i stället. Kresic har dock inte gjort något framträdande ännu för Atalanta i Serie A. Däremot har han ett rykte att vara en målgörande mittback och vilket han visat i Atalantas B-lag där han gjort fyra mål denna säsong.

Jordan Pickford, Sunderland – En ung brittisk målvakt som just nu är på lån i Championship hos Preston North End där han verkligen skapat sig ett namn som en stabil och mycket god målvakt efter ett flertal starka insatser. Orsaken till att Spurs visar intresse för talangen sägs vara att Lloris eventuellt lär lämna nästa sommar och att Pickford är en eventuell arvtagare. Han har även representerat Englands U21. Aston Villa och Manchester United sägs också vara intresserade.