Bitter förlust på Craven Cottage. Ett nickmål i slutminuten av amerikanske mittbacken Carlos Bocanegra skickar hem oss lottlösa.

Det är kanske tur att man sansar sig och som denna gång, inte kan sätta sig direkt efter match och skriva matchrapporten, för då är jag så uppe i varv att det skulle bli en enda klagan. Jag är definitivt inte nöjd med att Fulham vinner med ett mål i 91:a minuten och sånt får inte ske helt enkelt. Det var synd att Spurs inte kunde få hål när de ändå visar upp ett bra spel i andra halvlek. Och där kanske vi har lite av dagens problem.

Nyckelspelarna är inte i samma form som de måste vara. Carrick anser jag inte nå upp till den nivå han måste. Davids är borta och då vilar kanske en för tung roll på Carrick än så länge. Jenas och Lennon gillar jag och jag tror att de kommer att tillsammans med Carrick vara ett framtida Spurs att lita på, men igår så hade de helt enkelt lite för lite understöd av vissa. Att jag sågar Rasiak helt och hållet är jag inte ensam om. Det är bedrövligt att Jol låter honom spela så länge som han gör. Jag tror helt ärligt att han försöker alternativt hoppas att kunna sälja honom utan en allt för stor förlust. Problemet är dock att Tottenham har gjort en riktigt dålig affär och det kommer bara bli dyrare och kanske en missad Europaplats om vi inte omedelbart tar och infriar ett löfte om att karln inte ska spela eller sitta på bänk något mer denna säsong. Mitt enda råd kan bli att sälja honom för att bli av med lönekostnad.

Vi har dessutom en till person som inte lyckas, och det är Defoe. Han får inte mycket gjort där uppe, och självförtroendet är fullständigt under isen. Nu vill jag verkligen inte sälja Defoe i brådrasket men detta anser jag ha varit en typisk match där Keane kunde ha flyttats ner och Defoe kunde ha fått 90 minuters chans att slå sig in i elvan eller åtminstone fått näta eller spela fram till mål.

Positivt sett så skedde det tydligen saker som jag nu i efterhand har börjat komma tillbaka till mig. Förutom att Robinson är Englands bästa målvakt så är han en total kung i boxen. Mycket synd att han inte får hålla nollan. Det hade han verkligen varit värd. Robinson har en mycket hög lägsta nivå och denna match gör han en och annan fantomräddning. Något som jag dock missade men faktiskt i efterhand kan hålla med om är att Stalteri gjorde en av sina bättre drabbningar och jag får ändå hoppas att han kan höja sig lite mer, då har vi en helt okej högerback – inte som Carrs bästa säsong – men ändå en stabil back. Jag hoppas att jag inte anser detta p.g.a. att flera spelare underpresterade utan att han verkligen inte gjorde några tavlor i matchen.

Huddlestone tycker jag gav mersmak och borde kunna växa in i rollen och möjligen en bra inhoppare när det krisar. Reid tycker jag inte håller i dagens match och vi står rätt slätt med ungtupparna när rutinerade Davids är borta på mitten och Mido, som jag ändå ser som en anfallare som ingjuter mod och sätter motståndaren i lite skräck. Vi blev något stillastående och även om backlinjen skötte sig bra i mitten så saknades faktiskt Lee.

Jag tror vi ska försöka att se detta som en svacka, men jag är rädd för att vi kanske är inne i en orolig period då vi saknar vissa nyckelspelare, inte alla, men vissa. Och kommer sedan svackan så kan detta bli en jobbig vår. Lösningen ligger i att vi inte plockar på oss skador och spelar med Rasiak och Reid.
Vi måste spela mer på kanterna och låta våra vingar komma med i anfallet, eller fylla på med mittfältet. Igår blev det inga i många anfall och då står man slätt på Craven Cottage.

Tottenham var värda ett poäng efter en bra andra halvlek. Men det är svårt att sansa sig med Rasiak på planen. Jol måste faktiskt klandras för ett tappat poäng. Det fanns en bättre startelva och det fanns mer av gänget på planen att ge med mer spel på kanterna.

Vi måste vända detta och enda sättet som det känns nu är att Davids och Mido kommer åter in i truppen. Sedan måste Defoe och Keane börja näta eller så måste vi ta in någon som hjälper Mido att sätta dit strutarna!

Fulham (4-4-2):

A Niemi
L Rosenior – Z Knight – C Bocanegra – W Bridge
S Malbranque – S Legwinski (T Radzinski 22) – S Elliott – L Boa Morte
B McBride (C John 73) – H Helguson

Avbytare: T Warner, A Goma, N Jensen.

Spurs (4-4-2):

P Robinson
P Stalteri – M Dawson – L King – S Kelly
A Lennon (A Gardner 73) – J Jenas – M Carrick – A Reid (T Huddlestone 25)
R Keane – G Rasiak (J Defoe 70)

Avbytare: R Cerny, J Jackson.

Målskytt:
1-0 Carlos Bocanegra 90

Varningar:
Grzegorz Rasiak 11
Michael Dawson 49
Heidar Helguson 56
Jermaine Jenas 66

Utvisning:
Michael Dawson 71

Domare: Howard Webb

Publik: 21 081 åskådare