Tottenham rapporterar om att Andy Reid och nyförvärvet Hossam Ghaly båda är tillbaka i träning och inom kort kommer att utmana om en plats i laget.

Vänstermittfältaren Reid skadade sig olyckligt i förlustmatchen mot Fulham i slutet på januari. Ironiskt nog var denna match Reid´s comeback efter att ha varit borta från spel ett tag.
Reid, som kom från Nottingham Forest i en paketlösning med Michael Dawson, har haft svårt att visa att han ska ha en fast plats i Spurs startelva och hans problem med skador har definitivt inte hjälpt hans chanser.

Dessutom har rykten gjort gällande att Martin Jol varit, minst sagt, besviken på Reid´s oförmåga att hålla sin matchvikt. Det florerade till och med rykten om att Reid inte alls var allvarligt skadad, utan hade skickats på träningsläger i Italien för att gå ner i vikt. Sant eller falskt, så är i alla fall Andy Reid återigen redo att bevisa för Spurs att han har en framtid i klubben. Martin Jol antyder att så kommer att vara fallet genom att kommentera Reids comeback med att "han är på väg tillbaka och han ser bättre ut än någonsin".
En annan spelare som i dagarna har gjort entré på Chigwell är nyförvärvet Hossam Ghaly. Ghaly köptes in från Feyenoord i januari, men har hittills varit ljumskskadad och inte kunnat visa upp sig förrän nu.

Troligtvis har de båda ett par veckor kvar till matchform, så de kommer nog inte att vara aktuella till helgens drabbning med Chelsea.

Utöver Reid och Ghaly har även Lee Barnard börjat att känna sig för på träningsanläggningen efter att hans fotskada.
Inga nya skador har rapporterats från Spurs sida, så det verkar som om Martin Jol nu har en helt frisk trupp att utgå från när han tar ut laget. Det kommer att behövas då Tottenham har många tuffa matcher framför sig.