En mycket svår match står vi inför när Spurs tar sig upp till St James' Park och möter Magpies på lördag.

Spurs har lyckats att hänga i och inte ramlat av den otroligt viktiga 4:e platsen. Och det är väl egentligen där allas ögon är idag. Vilket lag ska få spela i Europa och i vilken cup! Vi har svåra matcher framför oss, kanske en helt avgörande mot Arsenal på Highbury, där det dessutom spelas för sista gången lagen emellan.

Dock ska vi ta laget norrut i England och försöka oss på en tre poängare mot Newcastle, vilket i sig är en mycket svår uppgift. Sist åkte dock Newcastle på en rejäl smäll mot Londonlaget Charlton med 3-1. Nu vet vi att Newcastle är betydligt bättre hemma än bort med 7-5-3 på St James’ Park medan 4-1-11 mer förklarar deras nuvarande 13:e plats.

Parker verkar ha fått ”glandular-feber" och verkar vara borta resten av säsongen, men det är fortfarande inte fastslaget att så är fallet.

Efter mycket besvär, gråt och tandagnisslan så lyckades Spurs ta tre oerhört viktiga poäng mot WBA på WHL. Det är oerhört frustrerande att vi är så ojämna i vårt spel. Från rena skolexempel så spelar vi hur illa som helst med samma lag veckan därpå. Dock kanske det talar för en vinst på lördag, men jag är osäker.

Tottenham har haft tur några gånger nu och är vi inte taggade så blir detta en förlust. Mido verkar det som om han blir svår att behålla för Jol och det skulle vara ett otroligt avbräck för Spurs. Vi är inte särskilt farliga med Defoe och Keane fram, även om det har visat sig att Keane har varit till otrolig nytta efter det av vår målspruta Defoe hamnat i vinkelvolten.

Jag tror tyvärr att vi inte kan räkna med tre poäng här utan möjligen kan vi inrikta oss på en enstaka pinne. Vi får hoppas att jagande lag inte lyckas bra inför spurten av PL, som verkar vara en av de intressantare i mannaminne när en segrare redan är korad.

Tips: 2-1

Newcastle (4-4-2):

S Given
S Carr – J-A Boumsong – C Moore – P Ramage
N Solano – L Bowyer – K Dyer – Emre
A Shearer – S Ameobi

Spurs (4-4-2):
P Robinson
S Kelly – M Dawson – L King – Y-P Lee
A Lennon – J Jenas – M Carrick – E Davids
Mido – R Keane