Oerhört viktig match i ligan. Tottenham ligger risigt till och måste vända trenden. Ännu ingen total bottenmatch i PL men nu måste trepoängarna börja ramla in.

Då ska vi se om vi kan vända trenden i ligan. Ett riktigt styrkeprov är att invänta och Spurs behöver verkligen tre pinnar för att bevisa för omvärlden, och inte minst för oss supportrar, att denna inledning endast har varit en mindre störning i processen att ytterligare ett år ta sig ut i Europa.

Det tar tid att bygga lag och på vägen dit kommer vi att tappa förmågor som kanske utvecklas för snabbt och sticker ut för väl i truppen innan vi når de höjder som gör att vi kan räkna oss som ett topp fyra lag i England, vilket jag tror behövs för att kunna lock och behålla spelare som detta resultat kräver. En bit på väg var torsdagens UEFA-cupmatch och nu alltså åter ligan och Londonderby.

Fulham har börjat oerhört bra och har inga direkta plumpar i sitt protokoll. Sedan finns det en hel del farhågor för oss som är lite skrockfulla. Michael Brown är bara ett exempel, och kan mycket väl störa vår klättring, och även om jag tycker hans försäljning var bra så lär han inte ha något att förlora när han äntrar WHL på söndag.

Förlust med hela 5-1 borta mot Manchester United och alla trodde Fulham skulle få svårt att behålla kontraktet i PL men sedan har de sakta tagit sig an sitt traditionella slitande och spelat lika mot Bolton, samt vunnit hemma mot Sheffield United och borta mot Newcastle. Den senare kanske lite mer otippad, även om Fulham har en vana att spela bra på St James' Park.

Jimmy Bullard är borta från spel efter skada just mot Magpies där knäet vreds ur led. Wayne Routledge fick börja på bänken. Mot oss tillåts han inte spela enligt lånekontraktets utformning. Papa Boupa Diop är osäker på spel medan Tomasz Radzinski gjorde bytet med honom och en kalasmatch så han kan nog få starta mot Tottenham.

Tottenham kommer såklart att gå för vinst och det är viktigt att inte glömma ytan mellan backlinjen och mittfältet, vilket har skett bitvis i år. Lennon borta i knappa två månader, och laguppställningen är lite svår att ta ut efter blandade insatser av nästan samtliga spelare.

Jag hoppas, men mer är det inte. Möjligen ett likaresultat då jag är övertygad om att Tottenham är lite rädda och inte vågar spela ut. Fulham gör minst ett mål på oss och vi har inte direkt skördat på den fronten.

Jag tror det blir förlust med 1-2.

Spurs (4-4-2):

P Robinson
P Chimbonda – M Dawson – L King – B Assou-Ekotto
J Jenas – D Zokora – T Huddlestone – T Tainio
J Defoe – R Keane

Avbytare: R Cerny, A Gardner, Y-P Lee, E Davids, Mido.

Fulham (4-4-2):

A Niemi
L Rosenior – I Pearce – C Bocanegra – F Queudrue
T Radzinski – M Brown – P Bouba Diop – L Boa Morte
B McBride – C John

Avbytare: J Lastuvka, P Christanval, N Jensen, C Jensen, H Helguson.