Jermaine gjorde matchens enda mål mot Slavia Praha och blev matchhjälte. Nu går han ut och tackar fansen för sitt fantastiska stöd.

– ”De var underbara”, säger Jenas om fansen som följde Spurs match på plats. Och fortsätter att berömma dem.

– ”Från den minuten då vi gick in och värmde upp så sjöng de för fullt och det kändes som om man var hemma. De verkade njuta av stunden och vi är glada över att ha skickat hem dem med fanan i topp.”

Berömmet från matchens hjälte fortsätter.
– ”Det är självklart skillnad om man har tusentals fans vid sidan om och det var toppen.”

Jenas berättar lite om matchens enda mål som han stod för. Men glömmer inte nämna framspelaren och kanske matchens lirare, Didier Zokora som verkar ha blivit varm i kläderna.
– ”Jag var nöjd med det. Det kom en fin diagonalpass efter en bra löpning av Zokora – jag måste ge honom beröm – och den kom till mig perfekt. När jag sköt så visste jag att den skulle gå in.”

Ny match i helgen och nya tag. Jenas hoppas att det här var kicken och att spelet i Premier League äntligen ska börja fungera.

– ”Vi har varit ganska ojämna än så länge den här säsongen och förhoppningsvis ska segern i Europa hjälpa oss att få igång spelet i Premier League.”

JJ är imponerad över Fulhams seger mot Newcastle förra helgen på bortaplan.

– ”Fulham nådde ett bra resultat på St James' Park senaste helgen och det är inte många lag som klarar det mot Newcastle, så de kommer ha en massa självförtroende – vilket vi också har.”

Vi får se om bollen rullar rätt väg på söndag. Kanske har den negativa trenden vänt?