Uppgifter i England gör gällande att vår topkeeper under kommande vecka kommer att skriva på ett avtal som sträcker sig 7 år framåt i tiden.

Paul Robinson, som måste ses som en av Tottenham's mest lyckade värvningar genom tiderna har bestämt sig.

"Tottenham är en fantastisk klubb och jag kan nå alla min mål i klubben. Jag älskar klubben och det är här jag vill spela. Jag tror att längden på mitt kontrakt visar detta med all tydlighet. Min familj har funnit sig väl tillrätta och jag ser ingen anledning att flytta någon annanstans"

Robinson, som köptes från Leeds för ynka £1.5m, röstades fram som årets spelare av THSS och han visar all den passion och kärlek till klubben som en viss Frankenstein inte gjorde "Han sa till alla att han skulle leda till Tottenham till stora framgångar och i nästa stund var han borta. Det var ingen av oss spelare som trodde att detta skulle ske och jag har full förståelse för att vår ordförande är upprörd"

Robinson är dock säker på att Tottenham är på rätt väg "Klubben kommer att klara sig bra utan Arnesen. Jol kommer att se till att vi inte tappar vårt fokus. Detta kommer inte att få honom att tappa målet ur sikte. Alla spelare är övertygade om att framgångar väntar runt hörnet".

Med risk för att åka på en Arnesen-smäll så måste man ändå säga att Robinson mer och mer framstår som en spelare som för alltid kommer att skriva in sig i Tottenhams historia.

Jan Juhlin