Det känns som om man möter vissa lag oftare än andra, ibland är det så i verkligheten p.g.a. av cuper eller att lagen möts vid vändningen av spelschemat. I detta fall tror jag att jag tycker det känns som om vi möter United oftare än vissa lag p.g.a. att vi alltid förlorar och det ofta på ett lite mer udda sätt än andra lag.

Värsta förlusten är ju såklart 3-5 förlusten för några år sedan på WHL, då man satt och skrek förnöjt häcklande ord till deras supportrar i halvlek på puben, och sedan gjorde de 5 mål i en halvlek och själv drog man snabbare än en avlöning med svansen mellan benen – utan att egentligen tagit någon som helst lärdom av det hela.

Jag tror att de flesta minns det snöpliga slutet uppe på Old Trafford när Mendes gjorde mål och alla människor där och på vår planet utan domaren och linjemannen såg att bollen var över linjen. Till och med deras målvakt, som fick ett snabbt anfall av rävskabb efter händelsen, var själv inne i målet och plockade ut bollen ur nätet – nästan så illa att han hade behövt en Kungshamnfiskares redskap för att tråckla loss bollen ur maskorna. Så visst är det dags att vinna mot Manchester United. Problemet är dock att det är lättare sagt än gjort, även om man bortser från allt som har med otur att göra. De är även ett mycket svårspelat manskap. Spurs har heller inte övertygat i sitt spel, men å andra sidan tar de dem ack så viktig poängen denna säsong, frågan är om de ska fortsätta att förvåna oss supportrar med det. Jag är nöjd med ett poäng, men ska helt klart inte förneka att det denna gång kan bli mer. Vi är ofta taggade och Old Trafford verkar ge en liten extra kick för spelarna. Stämning och publik, två storlag (ett som inte kommit tillbaka riktigt till toppen ännu), så visst kan det kan bli en riktig fotbollsfest.

Manchester är drabbade av skador och det bör Tottenham kunna dra nytta av.

Roy Keane, Gary Neville och Gabriel Heinze är skadade till dagens drabbning och Giggs är tveksam till spel, liksom Quinton Fortune, Wes Brown och Louis Saha men kan vara möjliga för inhopp om de verkar stabila under träningarna före match.

Ungefär så här kanske startelvan för United kommer att se ut. Och visst märker man att de fortfarande har en bred trupp även om Spurs borde kunna luckra upp och vinna boll på vissa positioner.

Manchester United (4-4-2):

Van der Sar
Bardsley – Ferdinand – Silvestre – O'Shea
Fletcher – Smith – Scholes – J.S. Park
Van Nistelrooy – Rooney

Kan inte mycket om Ji-Sung Park, men straffen som vi brukar få mot United sätter Ruud Van Nistelsrooy, så vi lär göra ett för att spela lika!

Mido är för mig självskriven och jag är ganska övertygad om Defoe bredvid på topp. Möjligen med ett inhopp av Keane vid 70;e om vi ligger under med uddamålet och Defoe inte spelar bättre än vad han gjort denna säsong.

Spurs (4-4-2):

Robinson
Stalteri – Dawson – King – Y.P. Lee
Lennon – Carrick – Jenas – Davids
Mido – Defoe

Davids borde få kliva in och “räta ut” som den pittbull han är. Jenas och Carrick tror jag dock kommer få fortsatt förtroende från Evertonmatchen. Dawson går in om inte Gardner är frisk, men han borde inte kunna spela, och Dawson gjorde på inga sätt bort sig mot Everton!

1-1.